Мирела Илиева не съумя да спечели предното издание на "Игри на волята", но пък успя да се превърне в един от най-запомнящите се му участници. Сега предаването за нея вече не е на дневен ред, но пък тя продължава усилено да се развива в танците и хореографията, които са нейна страст.

анкета

Кое предаване гледате?

Виж резултати

"Фермата" 4.5%

"Игри на волята" 31.8%

MasterChef 3.8%

"Гласът на България" 12.6%

"Стани богат" 14.0%

"Сделка или не" 3.0%

Нито едно 30.4%

Не всичко обаче минава гладко и понякога тя е изправена пред сериозни изпитания. За едно от тях разбираме от профила ѝ в Instagram.

Мирела споделя, че е била част от лагер в Турция, посветен на танцуването на високи токчета. Сравнява цялото изживяване с влакче на ужасите заради всички премеждия, с които се е сблъскала. "Отидох сама, в момент, в който не осъзнавах колко много умора се е натрупала в тялото и ума ми."

Мирела Илиева пише още, че това лято за нея е било динамично и изморително, а на лагера е отишла с наскоро изваден зъб и в не най-добрата си физическа форма. "Отслабнала от неядене и безсъние отново заради зъба, хванах чревен вирус с повръщане за един ден и бях спала два часа, защото пътувахме цяла нощ до Турция."

И макар че е била на косъм да се откаже и прибере в България, е решила да остане въпреки всичко. "В такива моменти се изграждаме най-много. Когато е най-трудно и сме сами. Когато ме питате " как го правя всичко това?!" Ами, ето така. И аз имам много трудни моменти, но продължавам."

Мирела Илиева, "Игри на волята" и секси снимките ѝ от Тайланд

Секси почивката на Мирела от "Игри на волята" в Тайланд

Слънце, плаж, вода...

Мирела пояснява, че тялото ѝ е било на 50% от силите си, но въпреки това е посетила всички класове и е успяла да научи много повече от поредната хореография.