Мирела Илиева може и да не успя да се добере до финала на последното издание на "Игри на волята", но определено спечели симпатиите на зрителите. Доби и още по-голяма популярност в социалните мрежи.

Именно там Мирела споделя снимки от своите преживявания, а от последните ѝ постове виждаме, че е посетила една от мечтаните си дестинации - Пукет, Тайланд.

От снимките се разбира, че Мирела е в компанията на приятели и именно това е мястото, което е искала да посети най-много. "Спокойствие и красота навсякъде. Не мога да ви опиша колко прекрасно се чувствам", допълва тя.

Въобще не сме изненадани от твърдението ѝ, че през цялото време навсякъде са ходили с бански, защото просто там е наистина топло и времето го позволява. 

"Красота и спокойствие накъдето и да се обърнеш. Това е този остров. Няма напрежение, няма стрес. Има природа и безгрижни, свободни и добронамерени хора. Диви плажове, вкусна храна... просто е прекрасно."

Колко е прекрасно разбираме от споделените снимки, както и колко секси е Мирела. В един от последните си постове тя пише, че е благодарна, че е имала възможността да посети Пукет.