Очевидно е, че Травис Баркър е страстен почитател на татуировките. И не ясно дали е останало неизрисувано място по тялото му. Дали това е така, или не, може само да гадаем. Все пак, музикантът явно е намерил една част, която да посвети на своя колега и приятел Тейлър Хоукинс.

Тайлър Хоукинс, Слаш, Елтън Джон, Волфганг Ван Хален, Лиъм Галахър и музикалните послания към барабаниста на Foo Fighters

Музикалният свят скърби за Тайлър Хоукинс

Големи музикални имена почетоха барабаниста на Foo Fighters

Музикалният свят вече близо месец скърби за смъртта на барабаниста на Foo Fighters, който си отиде преждевременно едва на 50-годишна възраст. И много от големите рок музиканти отдадоха всячески почитта си към паметта му - по време на концерти, или посвещавайки му текстове и песни... А някои и татуирайки тялото си за цял живот.

Татуировката, която Травис Баркър избра, изобразява ястреб. И това не е случайно, тък като грабливата птица е емблемата на Хоукинс върху комплектите барабани, който използва за своите изпълнения.

Травис не само се похвали с новата рисунка върху тялото си, но и сподели снимки от процеса на татуиране в Instagram. От кадрите става ясно, че той е бил придружен от годеницата си Кортни Кардашиян, която явно му е оказвала нужната подкрепа по време на болезнената процедура, извършвана върху крака на Баркър.

"Ястреб завинаги", написа музикантът към публикацията.

Наистина много са известните личности, които реагираха на това, което се случи с Тейлър Хоукинс. Machine Gun Kelly, Слаш и Волфганг Ван Халенса са само част от рок музикантите, които показаха, че скърбят за барабаниста. И дори и първата дама на САЩ - Джил Байдън.

Причината за смъртта на Хоукинс все още не е установена. Музикантът беше намерен мъртъв в хотелската си стая в Колумбия, непосредствено преди участието на Foos Foo Fighters на фестивала Estereo Picnic. Предварителен токсикологичен доклад показа, че той има 10 различни субстанции в тялото си, но не е ясно дали те или как са допринесли за смъртта му, припомнят от Loudwire.

Кортни Кардашиян, Травис Баркър, The Kardashians и женени ли са наистина двамата

Реална ли е сватбата на Кортни и Травис

Или е само реклама за нещо по-голямо

Баркър и Кардашиян се сгодиха миналата година след известен период на ухажване. Двамата дори са имали лична сватбена церемония наскоро, но все още не са законно женени.