Една от най-обсъжданите новини, свързани с наградите Грами, няма нищо общо с музиката. Става дума за сватбата на Кортни Кардашиян и Травис Баркър. Двамата са сключили брак в параклис в Лас Вегас на 4 април, часове след Грами церемонията.

Кортни Кардашиян, Травис Баркър и новината за изненадващата им сватба в Лас Вегас

Какво крият Кортни Кардашиян и Травис Баркър

Не спират да ни изненадват

За събитието обаче имаме повече въпроси, отколкото отговори. А най-големият е женени ли са официално Кардашиян и Баркър.

И краткият отговор е "не". Популярните сватбени церемонии в хазартния град може да са забавни, но една двойка трябва да подпише пред служебно лице, което да издаде брачно свидетелство, за да може бракът им да бъде признат за официален.

Снимка 569338

Източник: GettyImages

За момента е твърде вероятно 42-годишната риалити звезда и 46-годишният рокаджия да не разполагат с такова. Освен това двамата са се появили в параклиса One Love в дрехите, с които бяха на Грамитата - Кортни в черен гащеризон Et Ochs, а Травис - в костюм Givenchy.

Наясно сме, че всяко събитие в живота на семейство Кардашиян-Дженър е публично, а подобна огромна крачка като сватба няма как да мине с половинчасова церемония в Лас Вегас. Подобни са подозренията и на Los Angeles Times.

Според изданието "сватбата" на Кортни и Баркър всъщност е поредната реклама на новия сезон на риалитито The Kardashians, който стартира на 14 април. И цитира свой източник, според който "младоженците" нямат официално свидетелство, а "сватбата" е била само за забавление.