Том Круз може и да не е известен в Холивуд с нечовешки натоварения си график, но пък е един от малкото, които не се нуждаят от каскадьори, защото взима всичко в свои ръце.

"Топ Гън: Маверик", Том Круз и тренировките, на които актьорите са били подложени за филма

На какво Том Круз е подложил колегите си от "Топ Гън: Маверик"

Актьорът има стандарти

Актьорът също така е известен с това, че се стреми да извършва каскадите си в максимално реални условия, а използването на зелени екрани и CGI да е сведено до минимум. Всичко това, за да може зрителят максимално много да изпита реалният екшън.

И изглежда, че всичко това не изморява Том Круз, защото поне към момента не забавя темпото въобще. Даже има планове да заснеме филм в Космоса. От всички интервюта, които дава покрай премиерата на "Топ Гън: Маверик", разбираме, че всъщност на него така му харесва.

Пред списание Bella например Том Круз е казал, че никога не си взима почивка от работа. Тоест, за него годишен отпуск за ходене на море просто няма (в кръга на шегата, разбира се). За актьора същинската работа се изразява по време на снимките на филмите и подготовката за тях.

Докато за почивка намира дните и седмиците, които прекарва в пътуване из различни градове и страни, за да промотира продукциите, в които участва, пише Variety. Отбелязва, че е голям късметлия, защото е прекарал живота си по снимачни площадки, пътувайки по целия свят. А точно това е нещото, което винаги е искал да прави.

"Топ Гън: Маверик", Том Круз, приходите от бокс офиса и постижението за актьора

Постижението на Том Круз с "Топ Гън: Маверик"

Актьорът има от какво да е доволен

"Така че това не е работа - Изживявам мечтата си", допълва Том Круз. Сигурни сме, че в момента е повече от доволен, гледайки как се представя "Топ Гън: Маверик" в бокс офиса.