Том Круз забрани на бившата си съпруга Никол Кидман да присъства на сватбата на сина им, пише Daily Mail. 24-годишният Конър Круз, който е сциентолог като баща си, скоро ще се ожени за италианската си приятелка Силвия, но се твърди, че Никол няма да бъде добре дошла на сватбата.

Конър, бивш диджей, който сега се занимава с дълбоководен риболов, е много привързан към баща си. Годеницата на Конър пък очевидно също е последовател на сциентоложката религия (за разлика от Никол Кидман), заедно с цялото си семейство, което се премести от Италия във Флорида.

Снимка 414875

Източник: GettyImages

Според различни източници Том Круз "обожава" бъдещата си снаха и е щастлив, че синът му ще се ожени за жена, изповядваща същата религия като него и Конър.

Може би не е изненадващо, че Никол няма да бъде поканена на сватбата, особено след слуховете за неразбирателството между австралийската актриса и двете им осиновени с Том Круз деца.

След като Никол Кидман и Том Круз се разделиха през 2001 г., Том запази попечителството над децата. По онова време Конър и Изабела които са отгледани и възпитани да изповядват сциентология като баща им, избират да останат при Том Круз.

Никол Кидман винаги е отказвала да говори за религията или семейните си връзки през последните години, като разкрива само, че пропуска много от живота на децата си, включително сватбата на Изабела с Макс Паркър в Лондон през 2015 г.

Говори се, че Никол винаги е обвинявала сциентологията, че е разрушила брака й и я е разделила с Конър и Изабела.