Пандемията от коронавирус и всички последствия от нея повлияха изключително негативно не само на киноиднустрията като цяло, но и на работния процес по създаване на филми.

Том Круз, "Мисията невъзможна 7" и защо актьорът се разкрещя на хора от екипа

Защо Том Круз обижда хора от екипа си

Какво се случи на снимачната площадка на "Мисията невъзможна 7"

Един от най-добрите примери за това са снимките на филма "Мисията невъзможна 7", екипът на който поднови работа при строги мерки за безопасност.

По-рано този месец обаче се разпространи запис, в който се чува как Том Круз крещи и обижда хора от екипа и се заговори за доброволно напускане. 

И причините за това не са били капризите на актьори или липса на професионализъм, а именно неспазване на правилата за социално дистанциране.

За да завърши все пак снимките на филма Том Круз е започнал да строи киностудио на територията на бивша секретна военна база във Великобритания, пише Daily Mail.

В него ще може да се работи безопасно в условията на пандемията. Бившият военен обект Лонгкрос е разположен в графство Съри на 40 км западно от Лондон. Навремето той е бил конструкторско танково бюро.

Изграждането на киностудио там е свързано с желанието на Круз по-бързо да завърши работата над продукцията "Мисията невъзможна 7".

Omdia, пандемията и колко милиарда загуби кино индустрията през 2020 г.

Огромните загуби на киното заради пандемията

Нещо, което не се случвало от 20 години насам

Според The ​​Sun актьорът харчи милиони да приспособи бившата военна база за снимки, за да гарантира, че останалата част от продукцията ще се заснеме без проблеми, причинени от пандемията.