Броени дни ни делят от премиерата на третия самостоятелен филм за Спайдърмен (който е част от киновселената на Marvel, разбира се) и вълнението на феновете вече е голямо.

"Спайдърмен: Няма път към дома", Том Холанд и нов трейлър на филма

Един за всички - всички срещу Спайдърмен

Нов трейлър на "Спайдърмен: Няма път към дома"

Наближаващата премиера означава, че главните действащи лица в "Спайдърмен: Няма път към дома" обикалят по различни предавания, за да дават интервюта. И така Том Холанд, Зендая и Бенедикт Къмбърбач се озоваха в шоуто на Джими Кимъл.

След като водещия показа снимка, на която се вижда как Къмбърбач кара сноуборд, облечен като Доктор Стрейндж, Холанд реши да разкаже история. Актьорът каза, че след като са приключили снимките на филма автоматично и договорът му е изтекъл.

Освен повод за носталгия и известно натъжаване, това е било чудесна възможност Холанд да се отдаде на хобита и активности, които преди това са му били забранени (заради договора). И така е решил да покара ски.

Том Холанд, интервюто му за GQ, сънната парализа и проблемите със съня, които е имал заради славата

Проблемите със съня, които славата е донесла на Том Холанд

Актьорът говори открито за кошмарите и сънната парализа

Но нещата са излезли извън контрол в някакъв момент, защото си е направил видеоразговор със Зендая и лицето му е било окървавено. Самата тя се е зачудила кога толкова бързо е успял да се нарани, пише Yahoo Entertainment.