Джеф Безос е визионер и в това няма никакъв спор. Все пак от идеята за онлайн магазин за продажба на книги се превърна в един от най-богатите хора на планетата и опознаването на Космоса е следващото му начинание.

Принц Уилям, Уилям Шатнър и острите критики на принца към полетите в Космоса

Сблъсъкът между принц Уилям и Уилям Шатнър

Всеки има своята гледна точка

Така и чрез компанията си Blue Origin успя да полети в орбита, а след това изпрати и 90-годишния Уилям Шатнър там, което превърна актьора в най-възрастния човек, достигал Космоса.

Оказва се обаче, че Безос първо е предложил на Том Ханкс възможността да полети в Космоса, но актьорът е отказал. Това разбираме от гостуването на Ханкс в шоуто на Джими Кимъл.

Снимка 541730

Източник: GettyImages

Ханкс казва, че му е било предложено, но е трябвало да прати 28 милиона долара за тези няколко минути, които ще прекара в безтегловност. С леко чувство за хумор 65-годишният актьор споделя, че се справя добре с парите, но не би дал 28 милиона долара за това.

Том Ханкс и как изненада младо семейство на сватбата им

Когато Том Ханкс се окаже на сватбата ти

Доста приятна изненада

Дори се шегува, че в студиото могат да направят една импровизирана симулация на полет до Космоса. И показва нагледно как би преминал този 12-минутен полет, което си признаваме, че ни разсмя.