Тина Кунаки бързо се превърна в наша любимка и, признаваме си, не можем да откъснем очи от нея. То не е красива коса, то не са големи и сочни устни, то не е перфектно тяло във всяко едно отношение.

Бременността и раждането по никакъв начин не са оставили отпечатък върху свършената й фигура, на която не само Венсан Касел, но и ние не можем да се наситим.

Френската красавица реши да ни зарадва с нова порция секси снимки от едно от любимите на нея и на съпруга ѝ места - Бразилия.

Тина Кунаки, Ибиса и новите секси снимки по бански на съпругата на Венсан Касел

Тина Кунаки и новите провокации по бански

Няма да ни омръзне да я гледаме

В своя Instagram профил Тина Кунаки сподели няколко кадъра по бански от Арпоадор - регион, разположен в южната зона на Рио де Жанейро, в малък полуостров между Ипанема и Копакабана.

"Нова година, същата гледка, същият фотограф", написа Тина Кунаки под снимките, отбелязвайки фотографката Морган Лей, с която работи по различни проекти през годините.

Венсан Касел, който очевидно не е със съпругата си, побърза да коментира страхотните ѝ снимки, като написа "кокосово масло" на португалски, придружено с емотикона със сърца. Не са изключение хвалебствените коментари на актьора под различни постове на Тина Кунаки, с които обича да засвидетелства онлайн колко много обича половинката си.

Венсан Касел, Тина Кунаки, Syrano и премиерата на филма на кинофестивала Red Sea в Саудитска Арабия

Бляскавата поява на Тина Кунаки и Венсан Касел на кинофестивала Red Sea

Елегантни, влюбени и артистични

Двамата с Венсан Касел са буквално като от корица за списание и дори не обръщаме внимание на голямата им възрастова разлика, защото любовта помежду им се вижда от километри.