Тина Кунаки е една от екзотичните красавици, на които просто не можем да се наситим. А тя пък не ни и дава тази възможност, защото непрекъснато подхранва интереса към себе си с поредните снимки на перфектните си форми.

Тина Кунаки, Зак Кунаки и екзотичната им фотосесия пред обектива на Марио Тестино

Тина Кунаки и брат й - голи, диви и красиви

Приликата е поразителна

Въобще няма нужда да споменаваме, че изглежда така, сякаш не е раждала. А двамата с Венсан Касел са буквално като от корица за списание и на драго сърце преглъщаме голямата им възрастова разлика в името на любовта, която между тях двамата се вижда от километри.

Преди дни те отпразнуваха третата годишнина от сватбата си, а по този повод Кунаки публикува в профила си в Instagram поредица от снимки, на които с актьора са силно прегърнати и се наслаждават заедно на живота, както и един на друг.

Празника си Касел и Кунаки отбелязаха със слънчева ваканция на Ибиса, която, разбира се, не мина и без задължителните кадри по бански на модела - радост за всички нейни последователи.

Със сигурност няма как да ни омръзне да гледаме Тина в оскъдно облекло. Затова и се надяваме скоро отново да се озове на някое топло място, където да се покаже в цялата си прелест - и на плажа, и в Instagram.