46-годишният професионален голф играч Тайгър Уудс отпразнува, заедно с цялото си семейство, въвеждането си в Световната голф зала на славата.

Тайгър Уудс, травмите му след катастрофата и ще се завърне ли в игра

Ще видим ли Тайгър Уудс отново в действие

Нищо няма да бъде същото

Към този толкова значим за него почетен момент се присъединиха майка му, дългогодишната му приятелка, както и двете деца - дъщеря му Сам (14 г.) и синът му Чарли (на 13 г.).

Подобно на известния си баща, двете деца изглеждаха стилни и елегантни в облеклата си, специално подбрани за официалното събитие. Сам и Чарли са от брака на Тайгър с бившата му съпруга, родени съответно през 2007 и 2009 г.

Снимка 566406

Източник: GettyImages

Именно фактът, че е баща, е помогнал на Тайгър да се справи с ужасяващата автомобилна катастрофа, която преживя през февруари 2021 г., казват близки до спортиста източници пред People. И допълват, че все още му е трудно да се възстанови - както физически, така и психически. Добавят обаче, че той е боец и е решен да се справи с всички трудности.

Очевидно Чарли върви по стъпките на своя баща в света на голфа. Баща и син играха заедно в тypниpа СNТ Championship, който се проведе през декември 2021 г., където се класираха на второ място.

Тайгър Уудс, Чарли Уудс, PNC Championship и второто им място в голф турнира

Тайгър Уудс се завърна към голфа заедно със сина си

Умилителна картинка и второ място за баща и син

Първото участие на Тайгър Уудс и Чарли на турнира беше през 2020 г., когато завършиха на седмо място.