Годината не тръгна никак добре за Тайгър Уудс, защото катастрофата, която претърпя през месец февруари, го извади от всички състезания и турнири до края на 2021 г.

Тайгър Уудс, катастрофата, която е претърпял и как звездите го подкрепиха

Как звездите реагираха на случилото се с Тайгър Уудс

Звездна подкрепа

В крайна сметка важното е, че един от най-великите голф играчи в момента е добре, но продължава да се възстановява от нараняванията и счупванията, които получи.

През всички тези месеци Уудс сподели само един път как върви напредъкът му, като през април публикува своя снимка, на която се вижда, че е с патерици и специален обездвижващ ботуш на десния крак.

Около девет месеца след катастрофата голфърът реши отново да покаже докъде е стигнало възстановяването му. В кратко клипче, публикувано в профилите му в социалните мрежи, се вижда как Тайгър е отново на игрището и прави това, което умее най-добре.

Прави впечатление, разбира се, че патериците и ботушът вече ги няма, а под видеото Тайгър Уудс написа, че осъществява напредък. Много известни личности побързаха да коментират поста и да изразят радостта си от възстановяването му.

PGA Tour 2K, Тайгър Уудс и завръщането на голфъра във видеоигрите

Тайгър Уудс ще се завърне във видеоигрите

2K ще върнат шампиона

Комедиантът Дейвид Спейд дори се пошегува с Тайгър, че ако му трябват уроци, да му се обади. Миналия месец източник на People каза, че голфърът си е начертал план кога иска да се върне отново на игрището. И смята, че дори да не е възстановен на 100% - то отново трябва да започне да играе, защото за него е важно да се състезаав.