Пристигането на топмоделите от FTV събра вчера очите на софиянци, които щракаха снимки с мобилните си телефони, докато 12-метров джип Хамър, ги посрещна на аерогарата, за да ги настани в най-луксозния софийски хотел Metropolitan.


След кратък отдих красавиците, познати от ревютата на Fashion TV и носителки на престижни световни корони, отново превзеха софийските улици с огромния Хамър.

Хубавиците събраха куп обожатели по време на разходката в София Сити Център, където похапнаха в суши бар STANDBY. След това 12-метровата лимузина за 1 милион евро спря пред бутика на модна къща Bridal Fashion, която ще облече с рокли за 10 хиляди евро топмоделите за финала на конкурса.

Събитието съвпада и с първия рожден ден на модна агенция ЕВРОМОДЕЛС.
За първи път у нас се организира световна надпревара, която събира топмодели от 18 страни. Най-престижният български моден конкурс Miss Euromodel World & Universe 2008 ще се проведе в сряда в клуб Ескейп. Събитието е в подкрепа на благотворителната антиаборт кампания.


Съорганизатор на модното шоу e Fashion TV-London, чийто екип ще заснеме конкурса. Шефовете на модния канал ще бъдат в журито на престижното събитие.