Да си звезда никак не е лесно. Колкото и успял да си, винаги те съдят първо по външния вид. Дали всичко ти пасва цветово, дали ти е по мярка, дали допълва и изразява стила ти. Всъщност, да имаш точен стил, с който да те свързват и който да следваш, не си е лесна задача.

Именно с нея се нагърбват стилистите. Онези професионалисти, които остават зад кадър и понякога ги пишат с малки букви в долния ъгъл на снимките. Но понякога и самите те стават звезди, защото са си свършили добре работата.

Такъв е случаят с Илария Урбинати - стилистът на редица холивудски звезди, които все някой ги отличава за най-стилни и най-добре изглеждащи. Работи не само, но предимно с мъже.

Най-бляскавата част от звездната й клиентела са Райън Рейнолдс, Брадли Кулър, Рами Малек и Дуейн Джонсън. На нюха й към модата се доверяват и куп американски актьори и актриси и в повечето случаи биват обявявани за най-добре облечените на едно или друго събитие.

Илария се грижи както за официалния стайлинг на звездите, така и за ежедневния им стил. И доказва, че елегантно много често е равно на семпло.

Изчистени тоалети на най-скъпите брандове и щипка индивидуален почерк при всеки звезден клиент. Удобство, ярки цветове и принтове, за да се откроят на червения килим. Ето и някои от триковете, които използва в работата си.

Мускули на показ

Когато се грижиш за външния вид на Скалата, трябва да знаеш как най-добре се демонстрира фигура, създадена с много пот във фитнеса. За подобни мускулести мъжаги Илария препоръчва да се избягват ризи и други дрехи с копчета и много шевове.

Вместо това предпочита памучни, плетени и копринени дрехи, които падат свободно и очертават бицепси, преса и там каквото има за очертаване.

Вратовръзки

Е, можем да ми минем и без тях. И клиентите на Илария го доказват. Според нея, а и според тях, е много по-секси горните копчета на ризата да са разкопчани, вместо всичко да остава скрито в името на една вратовръзка.

Костюми

Не е задължително да бъдат от две части. Панталонът на единия със сакото на друг, съчетани с друг цвят жилетка и риза. Стилистката се съобразява не само с индивидуалните предпочитания, но и с фигурите на своите клиенти и всичко трябва да им е по мярка - на тялото и на вкуса, пише Men's Health.

Тонове

Цялостна визия в един цвят, но с различни нюанси? Илария е "за". Тъмно червено, по-светло червено и още едно за разкош и отличителен тоалет.

Бижута

Мъжките бижута не бива да се пренебрегват, защото са супер тренд. Само едно изчистено колие е достатъчно, за да придаде блясък и да завърши дори най-спортния тоалет. 

Дрехите, бързата мода и как шопингът унищожава планетата

Мръсните тайни на модната индустрия

Как модата убива всички нас

Забавления

Най-важното за Илария е клиентите й да се чувстват добре в дрехите, да ги усещат като свои. Понякога щурите идеи идват от нея, понякога - от тях. Важното е усмивката да присъства като задължителен аксесоар.