Трудно е човек да не харесва Майкъл Бубле и музиката, която 43-годишният изпълнител прави. Не е тайна, че през последните няколко години Бубле и семейството му минават през тежък период, заради борбата на големия му син с рака. 

Майкъл Бубле ще става баща за трети път

Майкъл Бубле ще става баща за трети път

Ново попълнение в семейството на музиканта

Този уикенд в интервю за Daily Mail Бубле шокира всички свои фенове с новината, че е взел тежкото решение да слезе от музикалната сцена. В момента петгодишният син на изпълнителя се справя успешно с коварната болест, като благодарение на лечението ракът му се намира в ремисия. 

Но всичко преживяно е дошло в повече на Булбе. Имаме обаче нова информация, която опровергава тази. Един от агентите на изпълнителя е споделил пред INSIDER, че всъщност Бубле няма никакво намерение да се отказва от музиката. 

Майкъл Бубле  се завръща

Майкъл Бубле се завръща

След едногодишна пауза

Според Лиз Розенберг, думите на Бубле са извадени от контекста и че най-вероятно е визирал периода, в който синът му беше диагностициран с рак. В крайна сметка ще се окаже, че истината е някъде по средата. Хубавата новина е, че на 16 ноември излиза  "love" - новият му албум, от който вече чухме няколко песни.