По всичко изглежда, че София Вергара е готова да се отдаде на горещи летни емоции. Напълно вероятно е все по-често ще виждаме нейни снимки на някоя красива плажна ивица.

София Вергара откровено за рака на щитовидната жлеза

София Вергара откровено за рака на щитовидната жлеза

Актрисата призовава за превенция

Но преди да се отправи на някое приказно екзотично местенце, актрисата от "Модерно семейство" е решила да ни позабавлява с летните си приключения край басейна. Вместо изкусителни снинки по оскъден бански в профила си в Instagram, тя нагледно демонстрира как се обяздва надуваем воден бик. 

А ситуацията е повече от комична, защото както виждаме, не се справя особено "професионално". В опитите си да се качи на бика, докато е във водата, актрисата не успява да се задържи и просто пада от него. Тя обаче не се отказва и прави нови опити, което създава още по-комична ситуация. 

Както отбелязаха много от феновете ѝ в коментари под клипчето: "Оправи ми деня." Не можем да отречем, че София Вергара успя да позабавлява и нас. 

А когато актрисата не радва потребителите на социалните мрежи със своите приключения край басейна, тя удивлява зрителите с актьорските си роли, пише Hollywood Life. Преди няколко месеца талантливата звезда привлече вниманието на всички със снимката в Twitter - в ролята на Гризелда Бланко, популярна с прозвищата си Черната вдовица и Кръстницата, в сериала на Netflix - Griselda.

София Вергара, почивните дни и лежерните, секси снимки по бански

Когато София Вергара остане по бански

В готовност за горещи летни емоции

Сериалът, който трябва да има шест почти едночасови епизода, се очаква да излезе до края на 2022 г., макар и да все още да не е обявена точна дата. Освен в главна роля, София Вергара е и изпълнителен продуцент на дългоочаквания проект.