Откъдето и да я погледнем, София Вергара изглежда перфектно. Стегнатата ѝ като пясъчен часовник фигура събира мъжките погледи, а жените само си мечтаят за такова тяло. А вече знаем и как го прави.

София Вергара, почивните дни и лежерните, секси снимки по бански

Когато София Вергара остане по бански

В готовност за горещи летни емоции

Колумбийската актриса тренира онлайн с личната си инструкторка Наталия Ботеро. Разбираме го от снимка на тренировката, която Вергара сподели заедно с думите "Неделно мъчение с тази кукла @natibotero7".

Самата Наталия по-късно също сподели снимката. "Какво удоволствие и гордост е за мен да те тренирам! Да го направим @sofiavergara!", пише ентусиазирано тя.

Наталия Ботеро е създател на програмата от онлайн курсове Booty Like An Apple. Но да бъде личен треньор не е единственото й занимание - тя е квалифициран функционален инструктор и специалист по постурално подравняване, пише Hello.

В сайта си тя описва себе си като "личен треньор, модел, майка и съпруга" и подчертава, че фитнесът не е само за тялото, но и за ума. "Научих, че за да живея здравословно, щастливо и пълноценно, не само да се грижа за тялото си, но и за ума и духа си", казва Ботеро.

4 грешки на начинаещите във фитнес тренировките и как да ги избегнем

Как да започнем с фитнес тренировките, без да допускаме грешки

4 грешки на начинаещите, които може да избегнем

Подходът на Наталия очевидно печели София Вергара. В миналото актрисата изобщо не е имала мотивация да спортува в неделя. А вече го прави.