Съвсем в началото на годината София Ричи - най-малката дъщеря на Лайнъл Ричи, разкри, че ще става майка. През януари в Instagram профила си тя публикува черно-бяла снимка, на която бе обгърнала вече наедрялото си коремче.

София Ричи - най-малката дъщетя на Лайнъл Ричи под светлината на прожекторите

Какво се случва с най-малката дъщеря на Лайнъл Ричи

Специалният повод на София Ричи

Щастливата новина за модела и съпругът ѝ Елиът Грейндж, с когото сключиха брак миналия април, бе придружена с цяла фотосесия и интервю във Vogue.

Пред списанието 25-годишната София Ричи сподели, че през последните шест месеца, откакто е бременна, е научила повече, отколкото през целия си живот. В интервюто си тя издаде и защо е решила известно време да не разкрива публично, че ще става майка.

"Бременността е наистина страшна и всеки иска да се предпази. Не знаех, че има толкова много етапи, през които трябва да се премине, и толкова много изпитания, през които трябва да се премине. За мен беше наистина важно да защитим психичното си здраве и нашето пространство като двойка."

Въпреки че по време на бременността си София Ричи не споделяше много подробности и не качваше често в социалните си мрежи, с последния си пост в Instagram е разкрила, че само преди броени дни е родила.

Щастливата майка е споделила черно-бяла снимка, на която се виждат малките крачета на новороденото, обгърнати от ръцете на родителите. От описанието към кадъра пък разбираме, че първото дете на София Ричи и Елиът Грейндж е момиченце, което носи името Елоиз Саманта Грейндж. Бебето се е родило на 20 май, понеделник.

София Ричи и Елиът Грейндж очакват първото си дете и разкриха пола му

София Ричи е бременна и секси

Моделът разкри и пола на първото си дете

"Най-хубавият ден в живота ми", е написала София Ричи.