Вече започваме да си мислим, че София Ричи целогодишно си живее покрай морета, океани и басейни, а банските са ѝ ежедневното облекло. Е, преувеличаваме, но не много.

София Ричи, банските костюми и най-добрите ѝ снимки

Най-горещите моменти по бански на София Ричи

Обещаваме, че никой няма да остане разочарован

Факт е, че 22-годишната дъщеря на Лайнъл Ричи обожава плажовете и банските. Те пък явно също я обожават, защото ѝ стоят страхотно - банските, на фигурата, а плажовете - като фон на снимките.

На всички тях няма как човек да сбърка, че София е супер успешен модел, не само заради красотата ѝ, а и заради начина, по който позира. На последните снимки я виждаме все така секси с черен бански от две части и с коса, която небрежно се спуска по гърба. Но и в малко по-различна светлина - абсолютно непринудена и супер сладка, с книга в ръка и с най-широката усмивка на света.

Фотографът, който и да е той, е заснел София секунди по-рано, всъщност в точния момент, когато тя прекъсва напълно четенето, за да се обърне за снимка. Така тя все още е с присвити очи и усмихната като дете.

Феновете ѝ нямаше как да не се влюбят в непринудената ѝ усмивка и да я засипят с харесвания и коментари. Но май най-щастливи бяха да видят, че София започва 2021 г. с усмивка след трудния край на миналата година.

През втората половина на 2020 г. малката дъщеря на музикалната легенда Лайнъл Ричи се раздели с гаджето си Скот Дисик - официално и завинаги. След което Дисик, който е и бивш съпруг на Кортни Кардашиян, беше забелязан да излиза с 19-годишната Амелия Хамлин, припомня Hollywood Life.

София Ричи и секси снимките по бански от екзотичната ѝ ваканция

Секси ваканцията на София Ричи

Слънце, вода и изрязан бански

Въпреки това София показа, че и животът на необвързаните може да се живее добре. Нямаме търпение да видим как ще продължи през 2021 г.