Миналата година София Ричи окончателно се раздели с приятеля си Скот Дисик - бивш съпруг на Кортни Кардашиян. И докато неговото име веднага се забърка с това на друга по-млада жена, София ни показа, че и животът на необвързаните може да се живее доста добре.

София Ричи и новите секси снимки на модела по бански

София Ричи - секси и непринудена по бански

Дъщерята на Лайнъл Ричи започва добре 2021 г.

Малката дъщеря на музикалната легенда Лайнъл Ричи, която е утвърден модел, може да се забавлява успешно и сама. Но по всичко личи, че вече не е.

След като наскоро се заговори за някакъв мистериозен мъж, София Ричи сама потвърди романа им в Instagram. Тя публикува селфи с въпросния мъж от асансьора, на което двамата позират с маски за лице.

След това стана ясно, че въпросният мъж е музикалният продуцент Елиът Грейндж, син на Лушън Грейндж, изпълнителен директор на Universal Music. С новата си публикация 22-годишната София отново потвърди връзката си си Елиът. Русокосата красавица сподели нова снимка, на която двамата са в син кабриолет. 

Влюбените се радват на вълнуващ момент от живота им и красивите пейзажи на карибския остров Сен Барт, пише Hoolywood Life. София вдигнала ръце във въздуха и се усмихва, а Елиът изглеждаше също толкова щастлив.

София Ричи и секси снимките по бански от екзотичната ѝ ваканция

Секси ваканцията на София Ричи

Слънце, вода и изрязан бански

"Нов човек, нов живот, така че го живейте", коментира неин фен. Те явно си го живеят, а ние продължаваме да ги следим.