София - най-малката дъщеря на изпълнителя Лайнъл Ричи и съпругата му Даян Александър, е на 25, но за никого не е тайна, че вече е поставила създаването на собствено семейство като приоритет в живота си. А и личната ѝ любовна история наистина е като от романтичен филм.

София Ричи - най-малката дъщетя на Лайнъл Ричи под светлината на прожекторите

Какво се случва с най-малката дъщеря на Лайнъл Ричи

Специалният повод на София Ричи

Тя се запознава със сегашния си партньор Елиът Грейндж още когато и двамата са деца. Години по-късно приятелството им прераства в нещо повече и през 2021 г. те започват да се срещат. А явно връзката им потръгва добре още от самото начало.

През април миналата година научихме, че София Ричи и Елиът Грейндж официално са си казали "да" на приказна церемония в Южна Франция.

Малко сред това дъщерята на Лайнъл Ричи призна, че е била нетърпелива да забременее още около сватбата им, пише E! News. Освен това тя дори разкри, че съпругът ѝ изобщо не е изглеждал притеснен, когато го е "проверявала" как ще реагира на тестове за бременност, които си е правила от време на време.

И ето че сега следващата голяма стъпка в живота на младото семейство най-сетне е вече факт.

В интервю за Vogue София Ричи разкрива, че очаква първото си дете. Тя издава също, че бебето е момиченце и се развива "доста бързо", затова и терминът може да не се окаже много точен.

Въпреки че не знаем кога ще се появи първото дете на София Ричи и Елиът Грейндж, от снимките към статията става ясно, че ще е скоро. За фотосесесията бъдещата майка позира с вече доста наедряло коремче, като на някои кадри компания ѝ прави съпругът ѝ.

В интервюто София Ричи споделя, че през последните месеци, в които е бременна, е научила повече неща, отколкото през целия си живот.

"Като това на какво е способно женското тяло. Всяка седмица е нещо ново и телата ни преминават през толкова много. Интересно е да изживеем всичко това."

София Ричи, Елиът Грейндж и това ли е новото гадже на модела

Кой е мистериозният мъж до София Ричи

Малката дъщеря на Лайнъл Ричи се забавлява с ново гадже

Снимки от бременността София Ричи е качила и в Instagram профила си, където пише: "Сърцата ни са пълни с толкова любов! Много съм благодарна за цялата ви подкрепа! Нямам търпение за тази следваща глава от живота ни."