Мадона отбелязва важна спирка от световното си турне Celebration, на което присъства любим член на семейството. Суперзвездата сподели на стори снимка в Instagram, показваща я заедно с баща й, Силвио Чиконе по време на скорошното й шоу в Детройт, Мичиган.

Когато Мадона е на 65 г., но не се срамува да покаже гърдите си

Когато Мадона е на 65 г., но не се срамува да покаже гърдите си

Поредната провокация на певицата

Виждаме Мадона, родом от Бей Сити, Мичиган, да прегръща 92-годишния си баща. Кадърът е придружен с текст: "Обичам те, татко". Шоуто й в Детройт  беше специално, както отбеляза и самата тя в малкото моменти на говорене по време на спектакъла на шоуто.

Поп иконата заяви, че се надява Детройт да се "гордее" с нея, според The Detroit News, добавяйки: "Защото ме интересува какво мислите и искам да се гордеете с мен".

По-късно тя спомена как хората не разбират колко готин трябва да си, за да си от Детройт и благодари на родния си град "за това, че ме избута в правилната посока" в нейното пътуване да стане суперзвезда.

Мадона също спомена баща си, казвайки, че той я е научил на значението на упоритата работа и колко е важно да си проправяш път през живота.

"Той ме научи, че животът не е ден на плажа, че е по-добре да си готов да работиш упорито, за да постигнеш нещо в живота. И аз ти благодаря за това, татко. И ако мислите, че съм твърда, и ако мислите, че съм воин или мислите, че съм звяр или супергерой, това е заради баща ми", добави тя.

Как Мадона се превърна в причина ню метъл групата Deftones да придобиe световна слава

Как Мадона се превърна в причина ню метъл групата Deftones да придобиe световна слава

Кой може да предположи

Мадона също така сподели изображения от ексклузивно ново сътрудничество с Жан Пол Готие, който е известен с дизайна на някои от характерните облекла на певицата.

Новата колаборация е тениска, прославяща емблематичния златен корсет на Мадона от нейното турне Blonde Ambition през 1990 г., демонстрираща безпогрешния сутиен с форма на конус.

В публикация в Instagram Мадона отбеляза, че всички приходи от закупуването на тениската ще бъдат от полза за нейната благотворителна организация Raising Malawi и ще "помогнат за предоставянето на критични медицински интервенции на сираци и уязвими деца в Центъра за детска хирургия и интензивни грижи Mercy James" в Малави, Африка."

Защо Мадона е била в кома два дни

Защо Мадона е била в кома 2 дни

Откровенията на изпълнителката

Мадона продължава турнето си Монреал, последвано от допълнителни дати в Канада и САЩ до средата на април. В момента турнето трябва да завърши с пет концерта към края на април в Мексико Сити.