Мадона винаги е била провокативна. Особено в зората на 90-те години, когато бе на върха на славата си. И въпреки че певицата вече е на 65 години, тя не спира да предизвиква феновете си. Често го прави с разголени снимки.

Мадона откри Celebration World Tour - първи грандиозен концерт на певицата в Лондон

Грандиозното завръщане на Мадона

Само четири месеца след хоспитализирането ѝ

По повод наскорошния си концерт в Барселона като част от турнето The Celebration Tour Мадона сподели серия от снимки от шоуто в социалните мрежи. Публикува обаче и няколко еротични свои кадри.

Певицата позира в корсет, мрежест чорапогащник, сини сатенени ръкавици и с воал на главата, напомнящ за такъв на монахиня. Визията беше допълнена от масивни колиета под формата на кръстове, също на религиозна тематика. На един от кадрите обаче гърдите на Кралицата на попа са съвсем леко прикрити с прозрачен бял плат и ясно се виждат зърната ѝ.

Последователите на звездата реагираха на публикацията по различни начини. Някои се възхитиха от факта, че дори толкова години след началото на кариерата си певицата не изневерява на себе си и продължава да шокира публиката. Други обаче я призоваха да спре, да започне да се държи "съобразно възрастта си" и ако е възможно да използва "по-малко фотошоп".