През септември миналата година разбрахме, че с брака на Джо Джонас и Софи Търнър е свършено, защото изпълнителят е подал необходимите документи за развод.

Първото откровено интервю на Софи Търнър след развода с Джо Джонас

Първото откровено интервю на Софи Търнър след развода с Джо Джонас

Ето какво сподели актрисата пред British Vogue

В следващите месеци всичко бе финализирано и двамата можеха да започнат отново да търсят любовта. Изглежда, че Търнър първа се справи с тази задача, защото още в края на миналата година се заговори, че има нов мъж в живота ѝ в лицето на Пелегрин Пиърсън.

На Джо Джонас му отне малко повече време, макар той да инициира развода с актрисата. Но в началото на тази година той бе свързан с модела Сторми Бри. Двамата излизаха в продължението на няколко месеца, но така и не направиха връзката си официална.

Двамата просто бяха заснети на няколко пъти да излизат заедно, а преди няколко седмици източник на    потвърди, че са се разделили. Не е ясно каква е причината, но Джо Джонас не си губи времето, защото бе заснет с мистериозна жена по време на почивката си край Атина, Гърция.

От папарашките снимки се вижда, че той и въпросната жена, чиято самоличност за момента е неустановена, са прекарали заедно няколко часа на плаж, като между тях е имало близост.

Софи Търнър и Джо Джонас след развода - какво е паричното състояние на двамата

Кой има повече пари след развода - Софи Тънър или Джо Джонас

Какво знаем за раздялата

Към момента не се знае дали това е новата половинка на 34-годишния изпълнител, но е поредната заявка, че той също търси активно любовта след раздялата си със Софи Търнър.