Нова година, ново гадже. Това може да се каже несъмнено за Джо Джонас, който беше забелязан да напуска летище в Кабо Сан Лукас, Мексико с модела Сторми Бри.

Разводът на Джо Джонас и Софи Търнър - как бе разкрито името на втората им дъщеря

Разводът на Джо Джонас и Софи Търнър разкри дълго пазената им тайна

Когато децата са най-потърпевши

На снимки, получени от Page Six, се вижда как 34-годишният музикант от Jonas Brothers и Бри, родена Сторми Хенли, пристигат на частното летище, за да напуснат страната. Не е ясно дали двамата са си тръгнали със същия полет.

Джонас е облечен небрежно, като носи червена бейзболна шапка, черно горнище качулка и чифт слънчеви очила. Бившата мис Тенеси Тийн САЩ, която е на 33 г. също е облечена с черна риза с дълги ръкави, като е видяна да носи малка раница, докато върви редом с певеца на "Cake By the Ocean".

Три дни преди това Джо и братята му - Кевин Джонас и Ник Джонас, участваха в частно шоу в местен хотел в Кабо за новогодишната нощ.

Появата на музиканта с модела идва по време на продължаващия му развод с Търнър, за която се ожени през 2019 г. Джо подаде молба за развод от 27-годишната звезда от "Игра на тронове" през септември след четири години брак. По това време бащата на две деца твърдеше в съдебните документи, че бракът им е "безвъзвратно разбит".

Що се отнася до Сторми Брий, тя привлече вниманието на обществеността през 2009 г., когато спечели конкурс за красота за Мис Тийн Тенеси САЩ, а впоследствие и Мис Тийн САЩ.

След като спечели двата конкурса за красота и дори участва в Мис Вселена, младото момиче се хареса на някои дизайнери и си проправи път като модел.

Разводът между Софи Търнър и Джо Джонас - кога ще бъде делото за попечителство над децата им

Кога ще се реши съдбата на децата на Софи Тънър и Джо Джонас

Ето кога ще бъде делото за попечителство

Освен това през 2012 г. тя се присъедини към музикална група Ugly. Въпреки че групата не продължи дълго, тя получи възможността да подпише с Chris Brown Recordings, където писа текстове и режисира няколко песни. 

Сторми Брий е и актриса. Тя участва в Brooklyn Nine-Nine и 2307: Winter"s Dream. Що се отнася до личния ѝ живот. Сторми имаше връзка с Лъки Блу Смит, който известен модел и художник. Те имат дъщеря, която се роди през 2017 г.