След окончателната им раздяла през 2016 г. Талула Райли и Илон Мъск очевидно продължават живота си всеки в своята посока. Милиардерът тъкмо потвърди новината, че е станал баща за 12-и път, като припомняме, че има деца от три различни жени. И макар че двамата с Талула Райли нямат общи деца, във връзката им е имало доста върхове и спадове.

Коя е Шивон Зилис - жената, от която Илон Мъск има 3 деца

Коя е Шивон Зилис - жената, от която Илон Мъск има 3 деца

И как избра милиардера за баща на своите деца

Актрисата и милиардерът започват да се срещат през 2008 г., а две години по-късно са вече женени. През 2012 г. обаче той слага край на брака им и иска развод. Само година след това се женят повторно. В края на същата година следва нова молба за развод, подадена от Илон Мъск. По-късно той я оттегля, но през 2016 г. Талула Райли слага окончателен край на втория им брак.

През 2021 г. обаче актрисата отново открива любовта. На снимачната площадка на минисериала Pistol тя се запознава с колегата си Томас Броуди-Сангстър ("Наистина любов").

Следващата година Талула Райли споделя в свое интервю за The Sunday Times, че двамата наистина не са си мислили, че има потенциал за романтична връзка помежду им, до момента, в който това просто не се е случило.

"Това беше няколко месеца след като работихме заедно и бяхме добри приятели", допълва тя.

Талула Райли и Томас Броуди-Сангстър - бившата на Илон Мъск се сгоди

Новият годеник на бившата на Илон Мъск

И какво мисли Илон Мъск

Очевидно оттогава връзката им се е развила наистина добре, защото преди почти година Талула Райли сподели щастливата новина, че с половинката си Томас Броуди-Сангстър са вече сгодени. В коментарите тогава я бе поздравил и бившият ѝ Илон Мъск.

Сега вече пък научаваме, че влюбените са си казали официално "да" на церемония, която се е провела на 21 юни в Хартфордшър, северно от Лондон. От The Sun са публикували и снимки, на които се вижда, че булката е била облечена в семпла и елегантна бяла рокля и разбира се, е носила воал и букет. Младоженецът пък е заложил на тъмносиньо сако, елек в кремав цвят, вратовръзка и сиви панталони.