Личният живот на Илон Мъск е доста динамичен и човек трудно може да проследи и запомни връзките и браковете на милиардера.

Илон Мъск и радикалните промени в Twitter

Какво направи Мъск с Twitter

Началото на краят или нова епоха

Бившите на Мъск обаче също не си губят времето и търсят начини да продължат живота си. Талула Райли е точният пример.

От профилите на актрисата в социалните мрежи разбираме, че тя се е сгодила за колегата си Томас Броуди-Сангстър. И двамата споделиха радостната новина в профилите си в социалните мрежи, като написаха, че са много щастливи.

33-годишният Томас Броуди-Сангстър е известен с ролите си в Queen's Gambit, "Лабиринтът: Невъзможно бягство" и Game of Thrones. Докато 37-годишната Талула Райли сме гледали в Pride & Prejudice, "Генезис" и "Западен свят", припомнят от People.

Двамата се запознават на снимачната площадка на Pistol, като първите твърдения, че са двойка се появиха през лятото на 2021 г., но като цяло не обичат да говорят за връзката си.

Десислава Тошева от Caviar Couture: Българската дизайнерка, която облече майката на Илон Мъск

Българката, която облече майката на Илон Мъск

Какво стои зад успеха на Caviar Couture

Талула Райли преди това бе омежена за Илон Мъск на два пъти. Първият им брак продължи от 2010 г. до 2012 г., а вторият от 2013 г. до 2016 г. Милиардерът пък реши да поздрави бившата си съпруга за годежа. В Twitter той написа "Поздравления" и емотикон на сърце.