Когато си известна личност с милиони последователи и сериозно влияние в обществото, трябва много да внимаваш как се изразяваш. Защото думите ти могат да бъдат изтълкувани погрешно. В подобна клопка попадна Ким Кардашиян и беше принудена да мине в защита.

SKIMS SWIM, Ким Кардашиян и първата колекция с бански костюми на компанията

Ким Кардашиян е готова за лятото

Какво да очакваме от SKIMS SWIM

По повод старта на новия сезон на риалити шоуто Keeping Up With the Kardashians 41-годишната Ким се изказа рязко.

На въпрос на Variety какъв съвет би дала на жените, тя отговори: "Имам перфектния съвет за жените, които искат да се захванат с бизнес. Стегнете се и работете. Тези дни като че ли на никого не му се работи."

Съвсем естествено този коментар предизвика бурни реакции в социалните медии, а Кардашиян беше обвинена в това, че омаловажава работата на обикновените жени. И с право бихме казали ние.

Точно заради тях Ким беше принудена да даде допълнително интервю пред Good Morning America, в което да обясни какво е имала предвид. "Казаното беше извадено от контекста и без въпроси, или друг разговор, свързан с него", коментира тя.

"То дойде след коментар за това, че след 20 години в бизнеса съм известна с това, че съм известна. И цялото ми отношение към разговора се промени. Тогава трябваше да кажа какъв съвет бих дала на жените.

Да си популярен в социалните медии и да участваш в риалити шоу не ти гарантира моментален успех. Трябва да работиш много, дори отстрани да изглежда като нещо лесно."