Скарлет Йохансон винаги е била в отлична форма и неведнъж сме завиждали за перфектната ѝ фигура. В ролята на Черната вдовица обаче тя успя да "надмине" дори себе си по сексапил.

И ако до момента сме се чудили какво точно спортува и яде, за да изглежда по този ослепителен начин, сега е точното време е да научим тайната ѝ, защото Скарлет Йохансон разкрива своя режим пред Hollywood Reporter.

"По-силна съм и в по-добра форма, отколкото преди 10 години, което е невероятно", казва Йохансон. И всичко това тя дължи на усиленото спортуване и правилния режим на хранене.

Тренировките ѝ включват не само много кардио упражнения - спринт, скачане на въже и т.н., но и различни натоварвания с фитнес уреди и тежести. А в допълнение към по-традиционните движения остава време и за преодоляване на препятствия и скокове.

"Ако правите екшън сцена, искате да сте във форма не само на първия, но и на двадесетия дубъл, затова и трябва да тренирам за издръжливост", допълва актрисата.

Що се отнася до диетата, Скарлет яде всичко -  зеленчуци, протеини, въглехидрати, мазнини, но има режим с определени часове без прием на храна. Актрисата се доверява на т.нар. фастинг, който е новата мода сред диетите.

В случая говорим не за ограничаване на количеството храна, а на времето за нейния прием. Най-разпространеното правило е да се храним в рамките на осем часа на денонощие, а останалите 16 да дадем почивка на организма си.

Скарлет Йохансон, Райън и Ерик Джонсън, черният шоколад и тренировките

Тайната за перфектното тяло на Скарлет Йохансон

Какво съветват актрисата личните ѝ треньори

Все още имаме време да влезем във форма за лятото и да изглеждаме като Скарлет Йохансон, затова още днес започваме усилено да спортуваме и да тестваме фастинга.