Кая Гербер може и да е голямото име в света на моделите в момента, но майка й все още по нищо не й отстъпва. Може отдавна да не е активно работещ модел, но всяка жена би завидяла на формата на 56-годишната Синди Крауфорд.

И макар отстрани тя да ни изглежда даденост, зад красивото тяло и блестяща кожа се крият много труд, здравословно хранене и движение.

Моделът зарадва феновете си като ден преди рождения си ден, който е на 20 февруари, качи една доста провокативна снимка в социалните мрежи. Виждаме Синди да се препича по бански в двора на дома си, докато държи в ръка последната книга на колежката си Клаудия Шифър с модна фотофрафия от 90-те години, озаглавена "Captivate!".

Синди Крауфорд не пропусна да поздрави Клаудия Шифър за книгата ѝ, докато последователите ѝ в Instagram не пропуснаха да отбележат колко ослепително изглежда моделът по бански.

В деня на рождения си ден Синди отбеляза големия празник като публикува своя детска снимка, придружена с емоционален текст, споделяйки какво би посъветвала по-младото си Аз, ако можеше да се върне назад във времето.

Кая Гербер, Синди Крауфорд и удивителната прилика на майка и дъщеря

Кая Гербер и Синди Крауфорд - прилика до мозъка на костите

Как дъщерята приема сравненията със своята майка

"В навечерието на поредния рожден ден, поглеждам назад към малката Синди и си мисля какво бих ѝ казала. Бих й казала да бъде по-мила със себе си, да се отнася със себе си така, както се отнася към приятелите си. Бих й казала, че всеки се чувства нервен в нови ситуации и понякога просто трябва да се преструваш, докато не успееш. Бих й казала да не се страхува да прави глупости - да танцува, да пее и т.н. - дори и да не е добра в това. Смейте се колкото е възможно повече. Бъдете уязвими. Рискувайте да покажете истинското си аз на хората, които обичате, защото си заслужава. Опитайте се да бъдете благодарни. Продължавайте да растете и да се учите, защото животът е благословия", завършва прочувственото си пожеление моделът.

Снимката ѝ събра хиляди харесвания и коментари за броени часове. Много известни личности използваха възможността да я поздравят за рождения си ден, като отправиха поздравления и изразиха възхищението си към нея.

"Честит Рожден Ден, Синди. Ти си икона", написа Алесандра Амброзио, с което ние сме повече от съгласни, защото Синди винаги е била и ще си остане едно от най-големите имена в света на модата.