През април разбрахме, че Силвена Роу се е захванала с ново начиние. А именно, готварска книга, посветена на най-малките. 

Известната кулинарка сподели, че за "Гурме бебе" е била вдъхновена от внучка си Иззела Отъм. В книгата шеф Роу включва съвети и рецепти за захранването на децата на възраст точно между шест месеца и пет-шест години.

От последните й публикации разбираме, че освен с писането на книга, през последните месеци Силвена Роу е била заета и с нещо друго - усилени тренировки и здрасловно хранене. От качените снимки става ясно, че е отслабнала наистина драстично. 

Силвена Роу успя да удиви феновете с кадър, на който демонстрира новата си форма - тя е свалила доста килограми и дори има плочки на корема. За да се похвали с отличния си външен вид обаче, Силвена отива дори още по-далеч, като позира без горнище, прикриваща гърдите си само с ръце. 

"Знайте, че най-безценният подарък, който можете да си направите за всеки следващ рожден ден, е да се превръщате в по-силна, по-здрава и по-щастлива версия на самите себе си. Вие сте моето вдъхновение. Аз съм това, с което се храня. Аааа, ново телевизионно шоу! Скоро! Храна&Секс! Нови ресторанти! Нека живеем, нашият най-чудесен живот!", написа шеф Роу, хвалейки се явно не само с новата си визия, а и с предстоящото си професионално амплоа.

И въпреки множеството положителни коментари от страна на феновете, които я поздравиха за постигнатите забележителни резултати, намериха се и такива, които да я критикуват, че позира "гола". 

Вместо да се смути и притесни обаче, тя направи нова публикация, в която показва нагледно как е изглеждала преди и как изглежда сега, пояснявайки, че не се притеснява ни най-малко от хорското мнение, каквото и да е то. 

Силвена Роу, Гурме бебе и съвети за здравословните навици на децата в новата ѝ книга

Новата книга на Силвена Роу е много специална

Гурме кухнята е и за децата

"Предният ми пост възбуди много коментари. Повечето, както винаги, позитивни и споделящи моята страст за здравословен начин на живот. Имаше малко и нападения, естествено, всеки има мнение. Няма лошо. Засегнати дами на определена възраст, премирени със сивият проспект на остаряване. Ех, била съм гола. Не съвсем. Нямаше нищо неморално в този пост. Просто исках да ви покажа, че е напълно възможно да изглеждате, както вие си искате, на каквато и да била възраст. Всичко е в наши ръце. И аз искам да изглеждам така както се чувствам - фит, силна, активна, пълна с енергия. А не, както бях", споделя още известната кулинарка.