Си Джей Пери, както е истинското име на Лана, все още е част от Световната федерация по кеч, нищо че в момента е в почивка.

Мирослав Бърняшев, Русев, Twitch, уволнението и новите му начинания

С какво се захваща Русев след уволнението

Новите приключения на уволнения Мирослав Бърняшев

И е решила да прекара част от нея не къде да е, а в България заедно с Мирослав Бърняшев, който доскоро наричахме Русев.

Бърняшев за момента не е част от кеча и се е фокусирал върху играенето на видео игри и развиването на канала си в Twitch. Но докато двамата са в България, Си Джей Пери намери време, за да направи живо включване в Instagram, за да поговори с феновете си.

Като част от него тя споделя и за негативните преживявания, които е имала заради сюжетната линия в кеча, в която беше участник. За да бъдат забавлявани зрителите, Световната федерация по кеч реши, че Лана и Русев трябва да се разделят и то заради друг човек - Боби Лашли.

Ясно беше, че това е само за шоуто, но Пери споделя, че в Америка са се намерили доста хора, които според нея са нереализирани журналисти, живеещи в някое мазе, които са я засипвали с обиди заради случващото се.

Това я провокира да призове последователите си да бъдат добри и ако не могат да кажат нещо хубаво за някого, просто да си замълчат. Си Джей Пери казва, че е била жертва на кибертормоз и знае, че много хора ежедневно се сблъскват със същия проблем.

Лана, Русев и секси снимките на съпругата на Мирослав Бърняшев

Колко секси е Лана

Ако някой има нужда от напомняне

И на много хора това им влияе сериозно и дори започват да се самонараняват или да мислят за самоубийство. Ето защо тя няма да спре да говори за този проблем, докато не види, че има някаква промяна.