Ако има момиче, което "го бива във всичко", то това определено е Ан Хатауей. Актрисата е не само изключително талантлива на големия екран (неслучайно е носителка на Оскар), но и знае как да завладее всеки червен килим, на който стъпи.

Ан Хатауей на CFDA Awards - поредната впечатляваща визия на актрисата

Ан Хатауей отново привлече всички погледи

Всеки път надминава себе си

В понеделник Хатауей още веднъж доказа това - носейки два много различни модни ансамбъла, с които даде заявка за актуалните зимни тенденции в бяло.

Първата визия, с която звездата от "Дяволът носи Прада" е заснета да се разхожда по улиците на Ню Йорк, е от бял костюм в две части, състоящ се от двуредно сако и минирокля. И няма как и обувките да не са бели - за безупречен завършек.

Визията е допълнена от изящно колие, сребърни обеци, няколко пръстена и чифт слънчеви очила. А тъмната коса на актрисата, перфектно контрастираща на светлото облекло, е свободно спусната по раменете.

По-рано през същия ден Ан Хатауей пък се появи в публичното пространство в съвсем различно бяло облекло, включващо широк кожен карго панталон в цвят слонова кост, координиран със свободно скроена риза, обсипана с брокат и облечена върху топ с кристали. 

Аксесоарите са същите, единствено гримът е значително по-силен - което подхожда на разчупената естетика на тоалета.

Ан Хатауей е психоложка в затвор в психологическия трилър Eileen

Ан Хатауей е психоложка, която започва връзка с жена

Eileen се очертава наистина смразяващ

От InStyle уточняват, че в момента Ан Хатауей е на пресконференция, за да промотира последния си филм Eileen, базиран на едноименната книга от 2015 г. на Отеса Мошфег. Филмът дебютира за първи път на филмовия фестивал Sundance, по-рано тази година, и получи одобрението на критиката.