През отминаващата 2023 г. принц Хари на няколко пъти пътува до Великобритания. Той беше в родината си за коронацията на баща си, както и за явяване пред съда по повод дело, което той и други известни лица водят срещу таблоидни издания.

Принц Хари все пак е честитил рождения ден на баща си крал Чарлз - и не само той

Когато принц Хари все пак се обади на крал Чарлз

Затоплянето предстои

Тези посещения станаха причина много хора да заподозрат, че принцът страда от носталгия по родината и че явно няма против да се прибира по-често в нея. Приказките бяха подхранени и от неофициалната новина, че Хари е затоплил отношенията си с крал Чарлз.

Двамата са разговаряли дълго и задушевно на рождения ден на Чарлз, като освен с Хари, кралят е говорил с Меган Маркъл, която пък му е пуснала запис на внуците му, които пеят "Честит рожден ден, дядо".

На този фон изглежда малко вероятно херцозите на Съсекс да откажат, ако получат покана за коледното събиране на кралското семейство в двореца Сандрингам. За момента обаче такава все още не е изпратена, пише The Sunday Times.

Хари и Меган в Сандрингам през 2017 г.

Източник: GettyImages

Хари и Меган в Сандрингам през 2017 г.

Тази Коледа в Сандрингам обаче ще е малко по-различна, защото отскоро превърналата се в кралица Камила е поканила голяма част от собствената си рода. Това пък ще наложи промени в програмата, като например къде ще бъде подредена официалната вечеря, за да може да събере всички гости.

Дали четирима гости в повече в лицето на сина на крал Чарлз принц Хари заедно със съпругата му Меган и двете им деца Арчи и Лилибет ще бъдат в повече на кралската Коледа? Тепърва ще научим.