Вече мина доста време от раздялата между Шакира и Жерар Пике, но драмата между тях сякаш така и не може да отмине.

Шакира, символиката в песните ѝ и разчистването на живота ѝ от "плъхове"

Шакира разчиства "плъховете" в живота си

Изпълнителката разчиства живота си от вредители

Изглежда обаче, че изпълнителката и футболистът най-сетне са решили да продължат напред и да сведат до минимум нещата, за които могат да възникнат спорове. Едно от тях са общите им имоти в Испания.

От Hola разбираме, че Шакира и Пике са взели решението да продадат всичко, което ги свързва. Един от най-забележителните имоти е имение, което се простира на 3800 квадратни метра площ.  

Снимка 586187

Източник: GettyImages

То се намира в Барселона, разбира се, разполага с басейн и тенис корт и не е изненада, че двамата са живели там заедно със синовете си Саша и Милан. Втората къща има по-скоро сантиментална стойност за Шакира и Жерар Пике, защото са искали да я реновират по свой вкус.

Тайните партита на Жерар Пике без Шакира

Тайните партита на Пике (без Шакира, разбира се)

Нови твърения за живота на футболиста

Заради разпада в отношенията им обаче въпросната реновация така и не е била завършена, пише Hola. Според La Vanguardia, бащата на Пике - Хуан, се занимава с поддържането на имотите, което също досега е създавало пречки, защото колумбийската изпълнителка не е имала добри отношения и с него. 

Шакира и новите обвинения на данъчните в Испания

Проблемите за Шакира продължават

Укривала ли е милиони изпълнителката

В крайна сметка, двете страни са се разбрали да продадат възможно най-бързо имотите, които ги свързват, за да започнат на чисто.