Разводът между Жерар Пике и Шакира се оказа не само неочакван, но и много проблемен. Най-вече заради не особено приятелския начин, по който двамата се разделиха.

Пике и Клара Чиа Марти са готови за следващата крачка

Пике продължава да се подиграва с Шакира

Какви са плановете на футболиста и новата му приятелка Клара Чиа Марти

Футболистът веднага започна нова връзка, докато около изпълнителката все още има много неизвестни, макар да бе свързвана с редица известни мъже. Но около вече приключилият им брак се говори много, като често се правят разкрития и твърдения за него.

Едно от последните е, че Жерар Пике е имал нещо като "любовна квартира". Според испанското издание Vanitatis, през 2015 г. Пике е закупил имот в Барселона на улица, считана за една от най-търсените за покупка в града.

Снимка 586187

Източник: GettyImages

Това не е нещо необичайно за футболист от неговия ранг, защото знаем, че парите не са проблем. Но интересното е, че той и семейството му никога не са живели там. Малко след покупката футболистът е решил да дава под наем закупеното имение.

Но от Vanitatis твърдят, че до отдаване под наем така и не се е стигнало, защото Жерар Пике е използвал къщата, за да организира в нея екстравагантни партита. Твърденията са, че тези партита са били организирани тайно и в продължението на години, дори след като Шакира е родила двете им деца.

Шакира и Люис Хамилтън - нови разкрития около двамата

Нови разкрития около Шакира и Люис Хамилтън

Ето какво се твърди

И по всяка вероятност колумбийската изпълнителка не е знаела за тях. Колкото до партитата, твърденията са, че на тях Пике се е държал като ерген и не се е интересувал от това кой го вижда, пише Hola.