Преди няколко седмици световните таблоиди съобщиха, че сестрата на Меган Мaркъл Саманта планира да й отиде на гости. Но без покана и без да е особено желана.

Е, миналият уикенд тя изпълни заканата си и се появи пред вратите на двореца Кенсингтън, за да сътвори истинско шоу.

Саманта Маркъл пристигна в инвалидна количка и с придружител и бе посрещнаха от охраната на новия дом на херцогинята на Съсекс. Полусестрата на Меган страда от множествена склероза, но това не й попречи да опита да се свърже с роднината си и да получи кралско внимание.

Както вероятно е и очаквала, охраната на двореца не я допусне вътре, защото няма предварителна уговорка. Все пак, Саманта успя да остави писмо за Меган, което стискаше в ръка заедно с две маски с лика на херцога и херцогинята на Съсекс.

Какво пише в писмото, все още не е ясно. Но 53-годишната дъщеря на Томас Маркъл загатна в Twitter, че със сигурност всички искаме да разберем съдържанието му, цитира я People.

Саманта Маркъл с тежки обвинения към Меган Маркъл

Сестрата на Меган Маркъл с тежки обвинения към нея

Какво провокира атаката

Коментарите след постъпката на Саманта са почти изцяло отрицателни. Общото мнение е, че роднината на Меган има нездрав интерес към нея, свързан с надеждата да получи известни облаги. Но няма особени изгледи това да се случи.