Че херцогинята на Съсеск Меган Маркъл не е в никак добри отношения с членовете на семейството си (като изключим майка й Дория Рагланд), вече ни е пределно ясно.

Драмата с болния й баща Томас Маркъл, който не само не успя да присъства на сватбата, но и така и не е видял зет си на живо, няма изгледи за финално действие.

А началото на поредния епизод даде доведената сестра на Меган Маркъл - Саманта.

Вчера, 17 юли, херцогинята и нейният съпруг посетиха събитие в Лондон в чест на Нелсън Мандела. Докато доскорошната актриса се усмихваше и движеше с вече отработени движения, баща й Томас даде поредно интервю.

Той е категоричен, че няма да спре с медийните изяви, които очевидно му се понравиха, докато дъщеря му Меган не благоволи да говори с него.

За същото я призова и доведената й сестра Саманта, но с доста по-остър тон. Тя сподели публикация за вчерашната изява на Маркъл и добави своя коментар: "А какво ще кажеш да отдадеш почит на собствения си баща?"

Саманта стига още по-далеч, заявявайки, че ако баща им Томас почине, то вината ще е само на Меган. Доста тежки думи...

Меган Маркъл и скритото послание в обувките й

Меган Маркъл и скритото послание в обувките й

Всичко в името на любовта, баланса и хармонията

53-годишната Саманта е поредната дълбоко обидена на Меган Маркъл. Тя не само туитва на поразия срещу нея, но както пише Daily Mail, дори подготвя издаването на книга за живота си в сянката на херцогинята. А това ни кара да подозираме, че бурите тепърва предстоят.