Серина Уилямс може да е една от легендите на световния тенис, но в момента най-важното нещо в живота й е семейството. През август тази година тя стана майка за втори път, а тези дни призна нещо изненадващо, свързано с бебето й Адира Ривър Оханян.

Серина Уилямс и Алексис Оханян споделиха щастлива новина

Серина Уилямс го направи отново

Тенисистката и половинката ѝ имат повод за празник

42-годишната тенисистка публикува в TikTok канала си видео, в което признава, че използва кърмата си с козметични цели. Серина казва, че е изгоряла лошо на слънце, особено в областта под очите.

"Ще пробвам с кърма. Тя върши чудеса за детето ми. Казват, че помага за много неща, а аз и без това имам много, затова смятам да я ползвам за около седмица под очите си", казва тя. В текст към видеото тя допълва, че това наистина е облекчило изгарянето.

@serena Ok is this totally weird??? I have to say after a week of using MY breast milk under my eye - it worked! I’m dying to hear your thoughts. Be nice lol ???? #momsoftiktok #fyp #foryourpage #serenawilliams #life #beauty #motherhood #momhumour #moms original sound - Serenawilliams

Тенисистката е помолила своите 1.6 милиона последователи в TikTok да споделят дали имат опит в използването на кърмата за друго, освен за храна на бебета. Коментарите варират - доста хора признават, че това е познато козметично "средство".

Други обаче са малко по-критични към Серина Уилямс. "Серина, обичам те, но тази информация ми идва прекалено лична, за да я споделяш", пише в един от коментарите. Уилям и Алексис Оханян са родители и на петгодишната Олимпия.