В последната една година много спортни събития бяха отложени и Серина Уилямс имаше повече време от всякога, което да прекара със съпруга си и дъщеря им Олимпия. Освен с незабравими семейни мигове обаче, тенисистката е запълнила времето си и с по-различни работни ангажименти.

Серина Уилямс, дъщеря й Олимпия и съвместните им тенис тренировки

Серина и Олимпия са супер тандем

Ще тръгне ли малката по стъпките на майка си

В интервю за Vanity Fair, в което въпросите ѝ задаваше актьорът Майкъл Б. Джордан, Уилямс за пръв път разкри една голяма изненада - че е подписала договор с Amazon Studios. Не скри и колко много се вълнува от предстоящите им общи проекти.

Това не е първият път, в който историята на тенисистката ще бъде пресъздадена на екрана. През 2018 г. HBO пусна поредицата от пет епизода - Being Serena.

Сега отново сме в очакване на документален сериал, чието заглавие все още не е оповестено. Ясно е обаче, че ще проследи както професионалния, така и личния живот на 23-кратната носителка на титли от Големия шлем.

По-различното този път е, че Серина вече е и в нова роля - тази на майка, което ѝ дава увереността, че има още много какво да ни разкаже. И иска да го направи точно сега, за да може един ден порасналата Олимпия да види запечатани всички тези важни моменти.

"Имам много истории, които искам да разкажа, включително продължение на моята собствена, и с нетърпение очаквам да ги споделя със света", заяви Уилямс.

Тя ще ни разкаже и за бременността си, за "ужасното време" в родилната зала, както и всички емоции покрай сватбата с Алексис Оханян. Ще засегне и темата за създаването на модната си марка.

Снимките на документалния сериал вече започнаха по време на Australian Open, където компания на тенисистката около и извън корта правеше снимачен екип. А кога ще гледаме финалния продукт, все още не е ясно.

От Amazon Studios обаче разкриха, че договорът с Уилямс включва няколко продукции - с предварителен сценарий и без, а документалната поредица е само началото. С нейното създаване са ангажирани и Plum Pictures, Goalhanger Films, а тенисистката ще бъде и в ролята на продуцент, предава People.

Netflix, Amazon Studios, Оскари 2021 и каква е равносметката след номинациите

Каква е равносметката след номинациите за Оскар

Има ли кой да се опре на Netflix

"Серина трансформира своя спорт и се превърна в един от най-вдъхновяващите спортисти, предприемачи и жени от своето поколение, будеща възхищение не само с несравнимите си умения на корта, но с всеотдайността си", казват от Amazon Studios. А ние вече нямаме търпение да видим какво са ни подготвили.