Голямата страст на Селена Гомес е музиката - в това няма съмнение. Освен по нея, звездата се увлича и по актьорството. А извън професионалните си ангажименти основната тема, която я вълнува, е психичното здраве.

Кара Делевин, Селена Гомес, мачът от NBA и целувката им пред публиката

Целувката на Селена Гомес и Кара Делевин

И то пред публика

Гомес беше една от първите известни личности, които открито заговориха за трудните периоди в живота си и за това колко е важно човек да получи адекватна подкрепа в точния момент.

А от своята позиция сега и използвайки ресурсите и известността, които има, тя иска да помогне на колкото се може повече хора.

Селена е решена, че иска да стане катализатор на позитивната промяна в отношението към психичното здраве и затова създава Wondermind - платформа за психично здраве с фокус върху предоставянето на адекватна информация и премахване на стигмата от хората с психични заболявания.

Очаква се проектът да стартира през февруари 2022 г. В създаването му певицата си партнира със своята майка Манди Тийфи, както и с основателката и главен изпълнителен директор на The Newsette Даниела Пиърсън.

Преди време Гомес обяви, че страда от биполярно разтройство. Тя не скри и че дълги години е ходила по мъките, защото лекарите не са успели да й поставят точната диагноза. А когато тя вече е била факт, това я е успокоило, защото е знаела какво да очаква, предава CNN.

Селена Гомес, тренировките, гримът и как се грижи за психичното си здраве

Кое държи Селена Гомес в добра кондиция

И защо слага по-малко грим напоследък

И именно за всички хора, които са в нейното предишно объркано положение, певицата иска да създаде "безопасно място онлайн с вдъхновяващо съдържание за психичното здраве всеки ден". Сигурни сме, че ще й се получи - както всичко друго досега.