За много от нас рожденият ден е един от най-големите и дългоочаквани празници. Все пак си е само наш, получаваме цялото внимание на близки и приятели, подаръци и какво ли още не. А да не говорим за юбилей. Ето такъв, наситен с емоции, си спретна Селена Гомес.

Селена Гомес, Тейлър Суифт, 30-ият рожден ден на актрисата и как възприема остаряването си

Тревожи ли се Селена Гомес от остаряването

И как отпразнува рождения си ден

Изпълнителката отпразнува 30-ия си рожден ден по подобаващ начин. Първоначално тя публикува снимка заедно с най-близката си приятелка Тейлър Суифт, на която се вижда как двете са седнали на една маса и, очевидно, си прекарват добре - спокойно и в непринудена обстановка. Признаваме, че последното много ни изненада, а вероятно и още много хора по света, които са очаквали подобаващо пищно парти.

Е, то е факт! Два дни по-късно, на 25 юли, в социалните мрежи се появи видео със Селена, която определено се забавлява щуро с приятелите си. Сред тях отново е Тейлър Суифт, както и София Карсън, Франша Рейза и др., пише DailyMail.

Гомес е в бляскава бяла рокля до колената, вързана на опашка коса, розов лек грим и сребристи обици тип "халки". Явно певицата е чакала уикенда, за да почерпи подобаващо най-близките си. Точно като за 30-годишен юбилей.

А честитките към нея не спираха през целия ден. Камила Кабейо също не пропусна да поздрави за празника приятелката си, публикувайки кадър на торта с отпечатана върху нея снимка на Селена като дете с динозавъра Барни. "Обичам те, ку**** @selenagomez, честит рожден ден", написа тя, въпреки че не е ясно дали е присъствала на партито.

А днес, 26 юли, самата рожденичка публикува трогателен пост за пътя, през който е преминала през 20-те си години, и за уроците, които са я направили човекът, който е сега. 

Селена Гомес, албума Revival и признанието на певицата защо се срамува от снимката на обложката му

От какво се срамува Селена Гомес

Когато искаш да си секси, но после съжалиш

"Моите двадесет бяха едно пътуване през добри, трудни и красиви моменти, които никога няма да забравя. Всеки от тях ме е оформил в човека, който съм днес. Човек, който все още се учи, но е все по-наясно какво има значение и какво иска. Човек, който е благодарен за всеки един дар и всеки един урок по пътя... След няколко дни празнуване, чувствам сърцето си пълно, благодарно и мога да кажа, че наистина започвам да харесвам 30-те си години", са част от думите на Селена Гомес.