След като се завърна на музикалната сцена и промотира новото си начинание - марка гримове, Селена Гомес има още с какво да ни изненада. Певицата даде интервю за списание Dаzed, придружено с доста провокативна фотосесия.

Свикнали сме с образа й на скромно и срамежливо момиче, което залага повече на гласовите си заложби, а не на физическите си дадености. Но явно при Селена е дошло време за промяна и тя е на много фронтове.

Обръщайки поглед към миналото, Селена не крие, че има доста неща, които са й се случили, а би искала да не бяха.

Но пък, от друга гледна точка, след като ги е преживяла, тя може да говори открито за тях и да е от помощ на други, които преминават през същото.

Затова Гомес не съжалява искрено за нищо, през което е преминала, а го приема с благодарност и като начин да се превърне във вдъхновение за останалите.

"Благодарна съм за тези периоди от живота си. Не казвам, че от тук нататък ще е лесно, но сега имам много повече сила и кураж да се боря за това, което заслужавам", казва певицата пред изданието.

Все пак, Гомес не крие страховете, които са съпътствали завръщането й в музикалния свят. Тя откровено се е притеснявала, че вече никой не се интересува от нея и песните й и с кариерата й е свършено.

Селена Гомес, Rare Beauty и линията козметика на певицата

Новото предизвикателство пред Селена Гомес

Ще бъде в продажба от това лято

Имала е и големи съмнения дали новият й албум е толкова добър, колкото трябва. За щастие, тези страхове се оказаха неоснователни.