Не отне много време на изненадващото ново приятелство на Селена Гомез с Бруклин и Никола Пелц Бекъм, за да предизвика слухове за връзка. И то не между тях, въпреки че Гомес шеговито ги нарече "тройка" по време на новогодишната им почивка, на която се присъединиха и други техни приятели.

Феновете спекулират, че новооткритата близост на Гомес със семейство Пелц-Бекъм може да се дължи на факта, че тя тайно се среща с 33-годишния брат на Никола - Брадли Пелц, който основа стартъпа Mymo за планиране на здравни грижи. Бащата на Никола и Брад е милиардерът Нелсън Пелц.

Брад, както го описва неговият LinkedIn, е "бивш професионален спортист, завършил Йейл, пациент с хронично заболяване и здравен предприемач". Той основава Mymo след множество продължителни болнични престои, които показват многобройни счупвания в времето. Играе професионален хокей за Ottawa Senators от август 2012 г. до април 2013 г.

The Daily Mail пише, че Брад е харесал видеоклип на Гомес, който нейният гримьор е споделил през декември. Потребител на Twitter отбелязва, че той се е появил във видео, публикувано от Бруклин с Гомес в края на ноември, когато за първи път започнаха спекулации за запознанството им сред някои фенове, припомнят от Yahoo Life. Брад е тагнат в публикацията, заедно с Гомес. Оттогава Брад направи своя Instagram личен. Нито той, нито Гомес се следват един друг на платформата.

Няма информация Гомес да се среща с някого в момента. На 29 декември източник на Entertainment Tonight казва, че певицата е официално необвързана, но се надява да намери любов през следващите месеци. Може вече и да го е направила.

Селена Гомес, My Mind & Me и признанието ѝ, че е обмисляла самоубийство

Когато Селена Гомес е обмисляла самоубийство

Най-тежките моменти в живота ѝ

"Селена се чувства позитивно и оптимистично", казва източникът. "Тя е отворена за срещи."

Гомес, от своя страна, разкри, че планира да сподели повече за любовния си живот чрез музиката си тази година. Тя е необвързана от пролетта на 2018 г.

"Имам целия този личен живот, който беше само мой, и чувствам, че сега трябва да разкажа тези истории. И хората ще задават много въпроси", каза Гомес за плановете си да създаде музика на базата на личния си опит още през ноември.

Гомес разказа и за това колко трудно е било за мъжете да се срещат с нея, визирайки вниманието, което нейният колега от Only Murders in the Building Арън Домингес получи, когато се появиха техни общи снимки и започнаха спекулации, че са гаджета.

"Току-що бяхме започнали да работим заедно", каза Гомес пред Los Angeles Times през март 2021 г. за това преживяване. "Честно казано си помислих: "Нищо чудно, че момчетата не искат да излизат с мен." Мисля, че хората ги интересува само защото съм млада и колкото повече остарявам, толкова по-малко ще им пука. Засега това е част от работата, която не харесвам много. Всъщност съм благодарна, че в момента не съм обвързана с никого."