След края на връзката си с Джъстин Бийбър, Селена Гомес си даде почивка от връзките и вече няколко години е свободен електрон. Това обаче не значи, че е спряла да търси любовта. 

Певицата не само търси, но и подбира внимателно, защото има ясни изисквания какъв трябва да бъде мъжът до нея. В едно от последните си радио интервюта Гомес сподели част от тях.

Селена призна, че обича да бъде сред хора и затова е доста вероятно да се влюби в познат на свои приятели. Но иска комуникацията да започне естествено, непринудено, без предразсъдъци.

Тя се надява и запознанството да е защото човекът наистина се интересува от нея като личност, а не от името и известността й. Знае, че това е трудно да се случи, но е най-добрият вариант.

Гомес вече е развила интуицията си до такава степен, че за няколко секунди може да прецени какво иска един мъж от нея и дали това я устройва. 

Селена Гомес, богатството й и за какво певицата харчи милионите си

За какво харчи милионите си Селена

Има - дава

Основните изисквания на певицата пък са мъжът да е забавен и отворен към предизвикателства, но да не бъде арогантен и да е наистина земен. Селена не обича мъжете, които се хвалят, пише ET.