Миналия месец Селена Гомес се завърна на музикалната сцена след дълга пауза. Въпреки че е само на 27 години, певицата има сравнително дълга кариера зад гърба си, която й е помогнала да натрупа и сериозно състояние. А ето и кои са нещата, за които певицата обича да харчи често изкараните с честен труд около 75 милиона.

Недвижими имоти

Преди няколко години Гомес стана горд собственик на не особено голяма, но красива къща в Лос Анджелис, която закупи на цената от 2.2 милиона долара. Въпреки че притежаваше всичко необходимо за един охолен живот, певицата реши да спечели половин милион от инвестицията и продаде къщата за 2.7 милиона долара.

Тя притежаваше имот и в Тексас, който определя като къщата на мечтите си. Пет спални, три камини, басейн със солена вода, частен киносалон и какви ли не още екстри на цена от 3.5 милиона долара. И тази къща бе продадена, само че на загуба.

Имение в Калабасас е друга сериозна инвестиция, която Селена прави срещу 3.7 милиона долара. Продажната цена на имота пък е 3.3 милиона и тя пак е на загуба.

Частни самолети

Разбира се, звезда като нея няма как да се реди на опашки и да пътува в икономична класа. Често Селена наема частен самолет както за да отиде до мястото на поредния си концерт, така и за да се отправи на поредната ваканция. А това й струва между четири и 10 хиляди долара на час.

Яхтено парти

Тази година Гомес отбеляза рождения си ден на италианското крайбрежие с щуро парти на частна яхта, само наемът на която е 50 хиляди долара. А цялото пътуване със сигурност е излязло на певицата повече от 100 хиляди.

Хейли Бийбър, Селена Гомес и има ли наистина вражда помежду им

Мрази ли Хейли Селена

Какво има да ни каже съпругата на Джъстин

Тоалети

Селена е винаги бляскава на червения килим, а сумата, която дава за тоалетите си, никак не е малка. Много от тях струват над 10 хиляди долара, а общата стойност на гардероба й със сигурност се равнява на милиони. Но бижутата й струват много повече, защото някои са на цена над 50 хиляди, пише The Talko.

Снимка 456250

Източник: GettyImages

Сватба

Да, Гомес още не е минала под венчилото, но братовчедка й го направи преди няколко месеца. А певицата плати сметката за красивата булчинска рокля, както и за щурото моминско парти в Мексико.