Остават броени дни до излизането на новия албум на Селена Гомес - "Rare". Както тя обяви в края на миналата година, на 10 януари, след дълга пауза, всички нейни фенове ще могат да се сдобият с така очакваната нова порция хитове.

Изпълнителката не пропусна да сподели вълнението си от своя трети студиен албум в социалните мрежи, където стана и необичайно активна в последните дни.

По празниците разбрахме, че ги е прекарала в подписване на десетки хиляди копия на "Rare", с които да зарадва феновете си. А в дните до премиерата на албума не пропуска да ни издава на час по лъжичка.

На една от последните снимки виждаме Гомес седнала във вана, а описанието на кадъра е: "Хората, които познаваш, могат да станат хора, които не познаваш." Това вероятно е част от текста на някоя от новите й песни, а феновете й веднага заподозряха дали отново не се отнася за Джъстин Бийбър.

"Мисля, че си луд... но не в добрия смисъл на думата." "Чувствам се толкова добре да танцувам отново." Това са другите части от текстове на песни, които Селена сподели с нас в последните дни. И вече нямаме търпение да сглобим целия музикален пъзел.

На 10 януари Гомес кани всички да се включат в живото й предаване, за да отбележат с това онлайн "парти" излизането на новия й албум.

Селена Гомес, Тейлър Суифт и какво ги разчувства

Как Селена разплака Тейлър Суифт

Емоционална връзка

"Това е най-искрената музика, която съм правила някога, и нямам търпение да чуете сърцето му", каза изпълнителката в едно от последните си интервюта, цитирано от Billboard.