Седмицата на модата в Париж очаквано се превърна в притегателна точка на редица известни личности - някои имаха професионални ангажименти в ролята си на модели, а други бяха сред присъстващите на десетките бляскави ревюта. 

Как изглежда Селена Гомес без грим

Как изглежда Селена Гомес без грим

Когато няма какво да криеш

Селена Гомес например се запозна отблизо с най-новите модните тенденции, но и не пропусна самата тя също да стане център на внимание с избора си на тоалет. Певицата и актриса посети един от популярните ресторанти във френската столица и събра погледите със секси визията си в черно.

Къса рокля, обувки на ток, дълго, кожено палто, стегнат кок и червено червило - веднага бихме си помисли, че отива на среща с ново гадже.

Но, оказа се, компанията на Селена Гомес по време на вечерята й прави не кой да е, а Бруклин Бекъм. Двамата са си близки приятели и често ги виждаме да се забавляват заедно, но в присъствието и на съпругата му Никола Пелц.

Селена Гомес и реакцията й за Крис Браун на VMA, за която всички говорят

Защо всички се подиграват на Селена

И какво се закани тя

Този път обаче тя липсваше, защото бе сред поканените на парти на козметичен бранд отново като част от Седмицата на модата. Там госпожа Пелц-Бекъм се появи не със съпруга си, а с гаджето на брат му Ромео Миа Реган. Никола също като Селена заложи на визия изцяло в черно, a двете дами се забавляваха не по-малко от Селена Гомес и Бруклин, с които вероятно са се събрали по-късно, предава Daily Mail.