Като знаем колко трудно Селена Гомес преживя раздялата си с Джъстин Бийбър, едва ли скоро ще я видим в компанията на мъж. Въпреки това злите езици, които само това и чакат, вече пуснаха слухове, че има нова връзка.

Селена Гомес, връзката й с Джъстин Бийбър и смята ли да се "пенсионира" от музикалния бизнес

Селена Гомес мисли за пенсия

В момента 28-годишната актриса и певица снима първия сезон от комедийния сериал Only Murders in the Building на Стив Мартин и Джон Хофман, който трябва да излезе в Hulu тази година.

Във филма тя си партнира с Арън Домингес. Именно и с него бе засечена скоро да се разхожда под ръка в Ню Йорк. Естествено, в публичното пространство веднага се разигра сюжетът, че двамата са повече от приятели.

Пред Los Angeles Times Селена обяснява, че въпросните фотографии са заснети, когато с Арън тъкмо са започвали да работят заедно. А след като слуховете, че са не само колеги, плъзнали, Селена си помислила: "Нищо чудно, че момчетата не искат да излизат с мен!"

Успокоила се с факта, че в момента е сред най-коментираните, защото е млада, а интересът към нея ще отшуми с напредване на възрастта й. Засега клюките, които тя въобще не харесва, са просто част от работата й.

За да опровергае напълно слуховете, Селена добавя: "Всъщност съм благодарна, че не съм обвързана с никого в момента."

Ив Хюсън, Боно, Behind Her Eyes и защо не се говори за дъщерята на фронтмена на U2

Коя е Ив Хюсън и какво я свързва с Боно

Талантлива актриса, която сама постига всичко

Не е лесно да си известен.